sobota, 20 kwietnia 2013

Dzień trzeci


  Po śniadaniu o godzinie 9:00 dziewiątka z nas udając się na salę konferencyjną czekała na Bruna, by udać się na swoje miejsce pracy. W tym czasie pozostałe osoby mogły spokojnie się wyspać, a następnie pozwiedzać okolicę Po przepracowanym dniu część praktykantów wróciła bardzo zadowolona, a dwójka z nich kontynuowała swoją pracę na Festiwalu Ryb, na którym wszyscy razem się udaliśmy się metrem.
   Na festiwalu mogliśmy podziwiać jak Szymon i Kordian przygotowują potrawy pod okiem portugalskiego  mistrza kuchni,  które potem  mogliśmy skosztować.
   Oczywiście bardzo nam smakowało! Oprócz degustacji ryb mieliśmy okazję skosztować miejscowych gatunków win. Późnym wieczorem udaliśmy się już w komplecie na wspólną kolację, na której z racji Festiwalu Ryby zaserwowali nam pyszną rybę doradę bądź łososia. Po powrocie z restauracji spotkaliśmy się na chwilę, aby omówić kolejny dzień pracy.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz